Wednesday, December 14, 2011

MENJADI IBU ATAU TEACHER?

"semoga Allah meredhainya...."

Bulan 12 ni timba pengalaman kerja kt TASKA+TADIKA.

First time keje, so sangat seronok. Walaupun penat, tapi best~

Budak2 yang comel ni tapi ada yang nakal akan panggil aku TEACHER tapi aku anggap diri aku ni cam IBU dorang la since banyak benda yang aku kena buat utk dorg mcm aku ni MAK dorg.

Masak, ajar, teman gi tandas, mandi, pakaikan baju dan lain-lain yang kena buat utk dorg. Lepas keje mmg sumpah aku penat giler.

Bulan ni agak busy sebab kena handle program KRS next week.Nak taw KRS tu apa leh gi ke link ni
"KRS COOL~"

Back to the topic, lets the pictures speak the story.