Tuesday, August 13, 2013

MEN ARE FROM MARS, WOMEN ARE FROM VENUS

"semoga Allah meredhainya...."

Salam. tetiba nk promote satu buku yang sangat bagus dan bermanfaat untuk tahu tentang opposite gender.


Buku ni aku bagi 5 bintang. serius best.

Alhamdulillah, buku ni aku buat as my persuasive topic masa PCS (professional communication skill) subject dan dapat sambutan yang hangat dari judges dan dari audiences.

xde la hangat giler, tapi aku rasa okey la sebab aku dah buat yang terbaik.

Plus, subject PCS ni pun mmg feveret subject aku sem ni. Banyak aku belajar dan aku rasa diri aku dah meningkat sikit utk skill presentation. Heee

Anyway, sape2 yang free n nk usha slide aku utk presentation pg tadi aku buat, bleh la gi link ni.

SLIDE EZAN :)