Tuesday, June 10, 2014

SHORT, SIMPLE, SEXY

"semoga Allah meredhainya...."

Yeah, that's what I am.

Puihh. Muntah darah.

So, since sekarang ni adalah tahun terakhir aku di UTP, maka banyak gangguan emosi melanda, dan juga jiwa kacau yang kerap merasuk dalam minda.

And bila aku duduk dengan org Iran yang aku payah nak cakap dan susah nak jumpa serta susah nak faham (I've try but it's really hard to understand each other until the silent is the best decision) menjadikan aku kurang bercakap terutama waktu malam. Lolz.

Maka, blog ni menjadi tempat utk aku mengadu dan meluahkan isi hati. Serta tempat utk sukahati aku la nak share apa2 je. Blog ni more to diary aku, benda2 manfaat dan intelektual kononnya aku share dlm fb je sbb aku pun dapat benda kejadah tu dalam fb.

Fuh, relakah aku membiarkan followers aku membaca diari aku? Perasan! :P

Sebab aku taw mungkin xde org yg baca maka sukahati aku la nak merapu.

Selagi tak berdosa (Arap2 mcm tu la) dan bermanfaat utk diri aku dan org lain jugak (ada ke?).

So, post pasni aku post benda2 yg short, simple and sexy je.

Alright. Sem ni insyaAllah nak semangat study, dakwah dan membangunkan diri utk bersiap2 sedia ke alam yang baharu nanti. Alam kerja, alam kahwin, alam keluarga, segala macam alam aku akan lalui so better aku buat preparation sekarang di samping melalui hari2 dgn penuh erti. Aminn.

Adios, nak sambung belajar!

p/s: semangat nak tulis blog pasal geology sem ni. :P


Sunday, June 8, 2014

SICK

"semoga Allah meredhainya...."

I'm sick and I think I wanna die.

I just need someone.

Shoulder to cry on.

..............................

Allah, please give me strong Iman to face it,

and send someone for me.

 (T_T)

Make du'a for me please.
Hope everything is fine.