2017: Challenge Year

"semoga Allah meredhainya...."

Alhamdulillah.

A lot of thing I have encountered this year (as per today performance. Lol).

Stay at Miri getting better. There is a lot of thing that I really enjoy here and give a lot of benefit for my better self.

Aku dah start enjoy keje. Dah start getting serious with commitment. I mean commitment for myself of course! About financial, alhamdulillah I manage to buy 2 houses this year. Rezeki sgt tak sangka. Mcm ni kot perasaan bila tahu dpt ank twins. haha. Target nak beli just a house this year, but dengan rezeki Allah, my sister and I manage to secure another house and we called is as 'Sister House!' lol.

Getting closer with akhwat here, I guess. They said that I have high potential in Media team cuz my angle in photography quite good. Serius, that talent in natural cuz I never heard people said that to me and I dont realize it all (Like I dont care cuz none of my friend here love to take picture, even selfie.)

I really want to write more. Read my previous post with 'wowww how can I write those freaking long post!?' as I rarely write this kind of thing now. One year is my post with previous one, where this blog kinda idle.

Feeling sleepy. Nyte.

Comments

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PETROLEUM GEOSCIENCE: 5 THINGS TO PONDER!

ASRAMA & UNIVERSITI

FILEM: SANG KIAI