Thursday, November 23, 2017

2017: Challenge Year

"semoga Allah meredhainya...."

Alhamdulillah.

A lot of thing I have encountered this year (as per today performance. Lol).

Stay at Miri getting better. There is a lot of thing that I really enjoy here and give a lot of benefit for my better self.

Aku dah start enjoy keje. Dah start getting serious with commitment. I mean commitment for myself of course! About financial, alhamdulillah I manage to buy 2 houses this year. Rezeki sgt tak sangka. Mcm ni kot perasaan bila tahu dpt ank twins. haha. Target nak beli just a house this year, but dengan rezeki Allah, my sister and I manage to secure another house and we called is as 'Sister House!' lol.

Getting closer with akhwat here, I guess. They said that I have high potential in Media team cuz my angle in photography quite good. Serius, that talent in natural cuz I never heard people said that to me and I dont realize it all (Like I dont care cuz none of my friend here love to take picture, even selfie.)

I really want to write more. Read my previous post with 'wowww how can I write those freaking long post!?' as I rarely write this kind of thing now. One year is my post with previous one, where this blog kinda idle.

Feeling sleepy. Nyte.

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete